Barnas Antikvariat har i mange år bestått som en fysisk butikk, først på Majorstua og siden på Røa i Oslo. Nå er alle bøkene flyttet til Skien.

Nettbutikken er nokså ny, og fremdeles under oppbygging. Vi har et utrolig stort lager av nyere og eldre barne- og ungdomsbøker som vi stadig jobber med å legge ut på nett. Det er likevel bare å bestille i vei som før, for alle bøkene står på plass i hyllene sine, klare til å glede nye lesere!

Hittil har vi ikke fått koblet siden vår opp mot bestillings- og betalingsordningen, så vil du kjøpe bøker, sender du en henvendelse på e-post til: post@barnasantikvariat.no. Vi sender bøkene til deg i posten og legger ved en faktura. Du kan også ringe til oss. Vi følger Postens portotakster.


Er det ei bok eller flere du ønsker og som du ikke finner i nettbutikken, kan det godt hende vi har den inne likevel. Kontakt oss, så sjekker vi og gir deg beskjed. Skulle vi ikke ha boka selv, hjelper vi deg gjerne med å oppspore den andre steder.Har du bøker du ikke lenger behøver, tar vi gjerne i mot og sørger for at de blir tilgjengelige for nye lesere. Ta kontakt!Vennlig bokhilsen fra
Hanne Kortner, daglig leder

lagt til handlevogn